Service electrocasnice Zanussi
masini de spalat, frigidere, aragaze

Aveţi o defecţiune la un aparat electrocasnic? Service electrocasnice Zanussi

Dacă aveţi o defecţiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre. Vă stăm la dispoziţie cu orice serviciu de reparaţii/întreţinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Preţurile sunt stabilite în funcţie de complexitatea lucrărilor.

Un specialist din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la aparatul dumneavoastră de uz casnic.

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Vă stăm la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate. Nu ezitaţi să apelaţi la noi pentru service electrocasnice Zanussi şi veţi da repede uitării problemele apărute la aparatul electrocasnic al dumneavoastră.

Service electrocasnice zanussi
Service electrocasnice Zanussi, Masini de spalat, Frigidere, Aragaze

Apelaţi cu încredere la noi pentru a vă oferi service electrocasnice Zanussi

Service electrocasnice multibrand vă oferă servicii de reparaţii/întreţinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu până la cel mai sofisticat. Suntem specializaţi şi autorizaţi să vă oferim servicii de reparaţii/întreţinere pentru o gamă largă de aparatură electrocasnică Zanussifrigidere, combine frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice, lazi frigorifice, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, etc.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice multibrand colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producător care corespund exigenţelor dumneavoastră.