Service Aragazuri 

Reparaţii  rapide la domiciliul clientului – Apelaţi la specialistul din zona de domiciliu

Aragazul a încetat să funcționeze?

Dacă vi s-a defectat aragazul apelaţi specialistul din zona de domiciliu. Un tehnician din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la aragazul dumneavoastră. Reparaţii/întreţinere pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Costurile pentru aceste servicii vor fi stabilite în funcţie de complexitate.

Aţi constatat că aragazul :

  • Nu mai porneşte, chiar dacă este conectat la o sursă de curent electric sau de gaz
  • Miroase puternic a gaze în locuinţa dumneavoastră
  • Flacăra cuptorului nu mai stă aprinsă
  • Flacăra arzătorului se stinge la trecerea pe poziţia economic
  • Arzătorul aragazului sau cuptorului scoate fum
  • Alimentele nu se coc uniform
service aragazuri

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service aragazuri. Vă stăm la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate. Nu ezitaţi să apelaţi la noi pentru service aragazuri.

Reparaţii, întreţinere, service aragazuri multibrand

Service electrocasnice multibrand, firmă specializată şi autorizată, asigură servicii de reparaţii, întreţinere pentru toate tipurile de aragazuri şi cuptoare electrice sau cu alimentare la o sursă de gaz, încorporabile sau neîncorporabile, multifuncţionale.

Pe lângă service şi întreţinerea aparaturii electrocasnice multibrand, avem posibilitatea să asigurăm şi alte tipuri de servicii specifice, cum ar fi cele de montare/instalare a aparaturii elecrocasnice. Dacă aţi achiziţionat un aparat electrocasnic şi întâmpinaţi dificultăţi la montare/instalare, noi vă putem oferi soluţia pentru astfel de probleme.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru service aragazuri

Service electrocasnice multibrand colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.