Service electrocasnice Olt

Aveţi o defecţiune la un aparat electrocasnic? Contactaţi Service electrocasnice din Slatina 

Dacă locuiţi în Slatina sau zonele limitrofe (Balş, Caracal, Corabia, Drăgăneşti-Olt, Piatra Olt, Osica de Sus, Potcoava, Scorniceşti) şi aveţi o defecţiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre.

Vă stăm la dispoziţie cu orice serviciu de reparaţii/întreţinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Preţurile sunt stabilite în funcţie de complexitatea lucrărilor.

Un specialist din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la aparatul dumneavoastră de uz casnic.

Service electrocasnice Olt

Service Electrocasnice Olt  vă stă la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Reparaţii aparate electrocasnice 

Service electrocasnice multibrand din Slatina vă oferă servicii de reparaţii/întreţinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu până la cel mai sofisticat. Suntem specializaţi şi autorizaţi să vă oferim servicii de reparaţii/întreţinere pentru o gamă largă de aparatură electrocasnică multibrand: frigidere, combine frigorifice, frigidere no frost, congelatoare, maşini de spălat (rufe, vase), aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer condiţionat, radiatoare, şeminee etc.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice Olt colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.