Service electrocasnice Argeş

Aveţi o defecţiune la un aparat electrocasnic?  Contactaţi Service electrocasnice din Piteşti

Dacă locuiţi în Piteşti sau zonele limitrofe (Călineşti, Câmpulung Muscel, Costeşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Slobozia, Ştefăneşti, Topoloveni) şi aveţi o defecţiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre.

Vă stăm la dispoziţie cu orice serviciu de reparaţii/întreţinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Preţurile sunt stabilite in funcţie de complexitatea lucrărilor.

Un specialist din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Service electrocasnice Arges

Service Electrocasnice Argeş vă stă la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Soluţii pentru reparaţii aparate electrocasnice 

Service electrocasnice multibrand din Piteşti vă oferă servicii de reparaţii/întreţinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu până la cel mai sofisticat. Suntem specializaţi şi autorizaţi să vă oferim servicii de reparaţii/întreţinere pentru o gamă largă de aparatură electrocasnică multibrand: frigidere, combine frigorifice, frigidere no frost, congelatoare, maşini de spălat (rufe, vase), aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer condiţionat, radiatoare, şeminee etc.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice Argeş colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, HotpointAriston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.