Service Uscătoare de Rufe

Reparaţii  rapide la domiciliul clientului – Apelaţi la specialistul din zona de domiciliu

Mașina de uscat rufe a încetat să funcționeze?

Dacă vi s-a defectat uscătorul de rufe apelaţi specialistul din zona de domiciliu. Un tehnician din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la maşina de uscat rufe. Reparaţii/întreţinere pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Costurile pentru aceste servicii vor fi stabilite în funcţie de complexitate.

Dacă aţi observat că maşina dumneavoastră de uscat rufe:

  • Zgomote de intensitate mare
  • Supraîncălzire
  • Rufele rămân umede la sfârşitul intervalului de timp programat pentru uscare
  • Mirosuri neplăcute.
service uscătoare de rufe

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service uscătoare de rufe. Vă stăm la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate. Nu ezitaţi să apelaţi la noi pentru service uscătoare de rufe şi veţi da repede uitării problemele apărute la maşina dumneavoastră de uscat rufe.

Service uscătoare de rufe multibrand

Service electrocasnice multibrand, firmă specializată şi autorizată, asigură servicii de reparaţii, întreţinere cu piese de schimb originale pentru toate tipurile de uscătoare de rufe indiferent de brand.

Pe lângă service şi întreţinerea aparaturii electrocasnice multibrand, avem posibilitatea să asigurăm şi alte tipuri de servicii specifice, cum ar fi cele de montare/instalare a aparaturii elecrocasnice. Dacă aţi achiziţionat un aparat electrocasnic şi întâmpinaţi dificultăţi la montare/instalare, noi vă putem oferi soluţia pentru astfel de probleme.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice multibrand colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.