Service Frigidere, Combine Frigorifice

Reparaţii rapide la domiciliul clientului – Apelaţi la specialistul din zona de domiciliu

Frigiderul a încetat să funcționeze?

Dacă vi s-a defectat aparatul frigorific apelaţi specialistul din zona de domiciliu. Un tehnician din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la frigiderul dumneavoastră. Reparaţii/întreţinere pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Costurile pentru aceste servicii vor fi stabilite în funcţie de complexitate.

Aţi constatat că aparatul frigorific:

  • Nu mai răceşte, face mult zgomot
  • Congelează legumele şi fructele
  • Compresorul funcţionează continuu, fără pauze
  • Nu mai congelează alimentele
  • Nu mai porneşte chiar dacă este conectat la o sursă de curent electric
service frigidere

Tot ce trebuie să faceţi este să  solicitaţi o programare on-line.

Apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service frigidere. Vă stăm la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate. Nu ezitaţi să apelaţi la noi pentru service frigidere şi veţi da repede uitării problemele apărute la frigiderul dumneavoastră.

Service frigidere multibrand

Service electrocasnice multibrand, firmă specializată şi autorizată, asigură servicii de reparaţii, întreţinere cu piese de schimb originale pentru toate tipurile de aparate frigorifice: frigidere clasice, no frost şi side by side, combine frigorifice, congelatoare, frigidere minibar, lăzi şi vitrine frigorifice indiferent de brand .

Pe lângă service şi întreţinerea aparaturii electrocasnice multibrand, avem posibilitatea să asigurăm şi alte tipuri de servicii specifice, cum ar fi cele de montare/instalare a aparaturii electrocasnice. Dacă aţi achiziţionat un aparat electrocasnic şi întâmpinaţi dificultăţi la montare/instalare, noi vă putem oferi soluţia pentru astfel de probleme.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service este gratuit în localitate.

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice multibrand colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.