Sunteți în căutare de noi clienți?

Alăturați-vă pieței on-line pentru service aparate electrocasnice

DE CE PIATA ON-LINE?

In prezent multe persoane recurg la rezervarea vacanţelor, a cinelor la restaurant, sau la achiziţii de produse şi servicii de pe piaţa on-line. Este de aşteptat ca tot mai multe persoane să recurgă la căutarea de servicii de reparaţii aparate electrocasnice pe piaţa on-line. Cu ajutorul nostru clienţi au posibilitatea să ajungă mai uşor la tehnicieni specializaţi şi autorizaţi pe service aparatură electrocasnică.

DE CE NOI?

Misiunea noastră este cea de promovare a societăţilor şi tehnicienilor specializaţi şi autorizaţi pe service aparatură electrocasnică. Este cel mai simplu mod de a comunica şi de a dezvolta profesional şi economic afacerea dumneavoastră.

Cu ajutorul nostru aveţi posibilitatea:

  • Vă completaţi agenda cu noi clienţi

  • Obţineţi programări on-line 24/7

  • Simplificaţi managementul afacerii dumneavoastră

  • Vă promovaţi afacerea cu costuri minime.

CUM VA PROMOVAM ACTIVITATEA?

Prin realizarea unei vitrine virtuale on-line, găzduită în portalul Service Electrocasnice Multibrand, care să vă îmbunătăţească imediat poziţia în web. Vă creşteţi astfel semnificativ şansa de a fi găsit mai uşor de clienţi. De asemenea, aveţi posibilitatea să vă îmbunătăți reputația prin prezenţa, în vitrina dumneavoastră virtuală, a comentariilor postate de clienţii mulţumiţi de serviciile oferite. In urma analizelor efectuate, am constatat că tehnicienii specializaţi şi autorizaţi care au primit mai mult de 10 review-uri pozitive obțin de 2 ori mai multe cereri pentru service electrocasnice.

Mai mult de 30 % din programări sunt rezervate on-line. In acest mod aveţi posibilitatea să reduceţi timpul petrecut pentru a răspunde la telefon și să vă concentraţi pe activităţile dumneavoastră astfel încât să oferiţi clienților servicii de înaltă calitate.
Asigurați-vă gestionarea mai ușoară a zilei de lucru!
Suntem aici pentru a vă ajuta!