Service electrocasnice Timişoara

Aveţi o defecţiune la un aparat electrocasnic? Contactaţi Service electrocasnice din Timişoara 

Dacă locuiţi în Timişoara sau zonele limitrofe (Buziaş, Deta, Făget, Gătaia, Jimbolia, Lugoj, Recaş, Sânnicolau Mare) şi aveţi o defecţiune la orice aparat electrocasnic, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre.

Vă stăm la dispoziţie cu orice serviciu de reparaţii/întreţinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate în garanţie şi post-garanţie. Oferim garanţie pe perioade de 3 luni până la 2 ani, în funcţie de producător. Preţurile sunt stabilite in functie de complexitatea lucrărilor.

Un specialist din zona dumneavoastră de domiciliu va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la apatatul dumneavoastra de uz casnic.

Service electrocasnice Timişoara

Service Electrocasnice Timişoara vă stă la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Tot ce trebuie să faceţi este să apelaţi la numerele de telefon afişate pentru programare.

Soluţii pentru reparaţii aparate electrocasnice 

Service electrocasnice multibrand din Timişoara vă oferă servicii de reparaţii/întreţinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu până la cel mai sofisticat. Suntem specializaţi şi autorizaţi să vă oferim servicii de reparaţii/întreţinere pentru o gamă largă de aparatură electrocasnică multibrand: frigidere, combine frigorifice, frigidere no frost, congelatoare, maşini de spălat (rufe, vase), aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer condiţionat, radiatoare, şeminee etc.

Motivele pentru care să apelaţi la serviciile noastre:

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client

Transportul personalului, respectiv a logisticii necesare pentru efectuarea de service electrocasnice de calitate este gratuit  în zonele limitrofe, pentru o distanţă de maxim 20 km

Oferim garanţie pentru orice service şi întreţinere electrocasnice efectuate

Dispunem de aparatură specializată de diagnoză pentru toate tipurile de electrocasnice

Dispunem de personal înalt calificat pentru toate tipurile de electrocasnice

Service electrocasnice Timişoara colaborează, în calitate de reprezentant autorizat pe servicii de reparaţii/întreţinere, cu producători renumiţi de aparate electrocasnice din clasa energetică A, A+, A+ + ca Arctic, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hotpoint-Ariston, Indesit, LG, Philips, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi. Avem astfel posibilitatea să achiziţionăm piese de schimb originale direct de la producătorii care corespund exigenţelor dumneavoastră.