Service Congelatoare Arctic

Contactaţi Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service congelatoare Arctic

Reparaţii, întreţinere, service congelatoare Arctic

Congelatoarele sunt aparate electrocasnice similare cu frigiderele, dar prezintă câteva particularităţi. Congelatoarele păstrează alimentele în stare proaspătă pentru o perioadă lungă de timp. Aşa încât, pe lângă defecţiunile caracteristice frigiderelor, la congelatoare apare o problemă legată de dificultatea de a asigura păstrarea gustului şi aromei alimentelor fără să apară modificări în timp. In consecinţă, este esenţial să respectaţi toate instrucţiunile de folosire puse la dispoziţie de producător.
Este important de menţionat că atât congelatoarele cât şi frigiderele de ultimă generaţie, din clasa energetică A, A+ şi A++ nu necesită dezgheţare în fiecare lună ca cele clasice.

Service congelatoare Arctic

Pentru a menţine congelatorul dumneavoastră în stare optimă de funcţionare este necesar:

  • să nu supraîncărcaţi sertarele
  • să vă asiguraţi că uşa congelatorului este bine închisă
  • să evitaţi să puneţi alimente calde în congelator
  • să asiguraţi poziţionarea corectă a congelatorului.

Dacă aţi observat că aparatul dumneavoastră nu mai funcţionează în condiţii optime deoarece temperatura în incintă este necorespunzătoare, sau s-a acumulat apă în sertare, iar alimentele sunt dezgheţate, tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la Service Electrocasnice Multibrand pentru service congelatoare Arctic.

Echipa noastră de tehnicieni va interveni cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la congelatorul dumneavoastră Arctic. NU este indicat să încercaţi dumneavoastră să remediaţi defecţiunile din cauza riscurilor care pot să apară. NU este indicat să renunţaţi la congelatorul dumneavoastră pentru a achiziţiona unul nou, atâta timp cât aveţi posibilitatea să apelaţi la Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service congelatoare Arctic în vederea remedieri defecţiunilor apărute şi să salvaţi o parte consistentă din bugetul dumneavoastră.

Apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand pentru service congelatoare Arctic. Vă stăm la dispoziţie la orice oră din zi, chiar şi în weekend, cu servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Service electrocasnice multibrand oferă:

Consultanţă si diagnosticare, acoperire la nivel naţional

Intervenţii rapide, economice şi de calitate la domiciliul dumneavoastră

Piese de schimb originale cu certificate de garanţie aferente

Personal specializat pentru toate tipurile de aparate frigorifice