Service Combine Frigorifice Arctic

Contactaţi Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi combine frigorifice Arctic

Reparaţii, întreţinere, service congelatoare Arctic

Combinele frigorifice sunt aparate electrocasnice compacte concepute pentru a oferi confort atât prin spaţiul limitat pe care îl ocupă în locuinţa dumneavoastră, cât şi prin volumul incintei în care puteţi păstra alimente refrigerate şi congelate în condiţii optime pentru o perioadă mai lungă de timp. Combinele frigorifice de ultimă generaţie din clasa energetică A+ şi A++ asigură un consum de energie electrică redus cu până la 24 % comparativ cu folosirea a două aparate frigorifice (frigider şi congelator) care funcţionează independent unul de celălalt. Combinele frigorifice de ultimă generaţie dispun de sisteme de răcire No Frost care asigură un plus de confort în utilizare şi în păstrarea prospeţimii alimentelor.
Pentru a vă menţine combina frigorifică în condiţii optime de funcţionare o perioadă cât mai mare de timp este esenţial să respectaţi toate instrucţiunile de folosire puse la dispoziţie de producător.

Defecţiunile care pot să apară la o combină frigorifică, pe lângă cele caracteristice frigiderelor şi congelatoarelor, sunt legate de sistemul de răcire No Frost. Dacă la combina dumneavostră frigorifică apar probleme:

  •  de degivrare a vaporizatorului
  •  la rezistenţa de degivrare
  • cu senzorii de temperatură
  • la ventilator
  •  la termostat
Service combine frigorifice Arctic

Tot ce trebuie să faceţi este să contactaţi Service Electrocasnice Multibrand pentru a beneficia de service combine frigorifice Arctic la standarde ridicate în conformitate cu exigenţele dumneavoastră. Tehnicienii noştri efectuează cu regularitate traininguri la producătorul Arctic, astfel încât putem să vă intervenim cu promptitudine şi profesionalism pentru remedierea rapidă a defecţiunilor apărute la combina frigorifică Arctic din locuinţa dumneavoastră.
NU încercaţi să remediaţi dumneavoastră defecţiunile apărute la combina frigorifică deoarece riscaţi să deterioraţi iremediabil sistemul No Frost. Apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand pentru a beneficia de service combine frigorifice Arctic specializat şi a salva o parte consistentă din bugetul dumneavoastră.
Service Electrocasnice Multibrand vă stă la dispoziţie cu service combine frigorifice Arctic la orice oră din zi, chiar şi în weekend şi vă oferă servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Service electrocasnice multibrand oferă:

Consultanţă si diagnosticare, acoperire la nivel naţional

Intervenţii rapide, economice şi de calitate la domiciliul dumneavoastră

Piese de schimb originale cu certificate de garanţie aferente

Personal specializat pentru toate tipurile de aparate frigorifice