Service aragazuri Arctic

Contactaţi Service Electrocasnice Multibrand pentru a vă oferi service aragazuri Arctic

Reparaţii, întreţinere, service aragazuri Arctic

Aragazurile sunt maşini electrocasnice de gătit care vă oferă posibilitatea să preparaţi alimentele în cele mai variate feluri delicioase. In zilele noastre aproape că este de neconceput o bucătărie fără un aragaz. Odată cu apariţia aragazului în bucătăria dumneavoastră au crescut şi riscurile pentru membrii familiei dumneavoastră. Există astfel riscul apariţiei unor scăpări de gaze care pot declanşa explozii.
Dacă aţi simţit miros caracteristic de gaz în bucătăria dumneavoastră NU aprindeţi nici o sursă de foc şi NU încercaţi să remediaţi singuri defecţiunea deoarece riscaţi să declanşaţi explozii şi incendii urmate de pierderi iremediabile. Tot ce trebuie să faceţi este să deschideţi geamurile pentru a se face aerisirea încăperii şi să sunaţi imediat la Service Electrocasnice Multibrand. Tehnicienii noştri calificaţi pe service aragazuri Arctic se vor deplasa urgent la domiciliul dumneavoastră, vor face diagnoza şi vor remedia cu acurateţe defecţiunile apărute la aragaz, în condiţii de maximă siguranţă.
In astfel de situaţii este esenţială oprirea imediată a pierderii de gaze pentru asigurarea siguranţei dumneavoastră. De asemenea, este important să daţi cât mai multe detalii despre aragazul dumneavoastră astfel încât tehnicienii noştri să fie pregătiţi cu toate materialele şi piesele necesare.

Service congelatoare Arctic

Alte defecţiuni care pot să apară la aragazul dumneavoastră pe parcursul funcţionării sunt legate de caracteristicile flăcării care poate fi prea mică sau prea mare, inegală sau absentă. Temperatura flăcării poate fi inadecvată pentru prepararea alimentelor în condiţii optime. Astfel de inconveniente pot fi datorate uzurii ridicate a:
➢ butoanelor
➢ arzătoarelor
➢ garniturilor de etanşare.

Oricare ar fi defecţiunile apărute la aragazul dumneavoastră, apelaţi cu încredere la Service Electrocasnice Multibrand. Vă stăm la dispoziţie cu service aragazuri Arctic la orice oră din zi, chiar şi în weekend. Numai apelând la Service Electrocasnice Multibrand pentru service aragazuri Arctic veţi beneficia de servicii economice, eficiente, rapide şi de calitate.

Service electrocasnice multibrand oferă:

Consultanţă si diagnosticare, acoperire la nivel naţional

Intervenţii rapide, economice şi de calitate la domiciliul dumneavoastră

Piese de schimb originale cu certificate de garanţie aferente

Personal specializat pentru toate tipurile de aparate frigorifice